Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags för tidig seriefinal i trean

I kväll smäller det på Rengsjö IP när treans båda topplag drabbar samman - tvaån Rengsjö mot ettan Hudiksvalls ABK.

ABK leder tabellen efter fem spelade matcher, en poäng före tvåan Rengsjö.
– Vi vet att det kommer att bli stentufft och att vi måste vara på hugger från start, säger ABK:s tränare Härje Lindgren som inte är överraskad över Rengsjös fina start.
– De visade redan förra säsongen att de är bra och det är ett lag som aldrig ger upp.

Bakom ABK smyger alltså Rengsjö som än så länge är obesegrade i seriespelet.
Och tränaren Anders Olsson är optimistisk inför toppfighten.
– Det här hade jag inte trott på innan seriestarten. Det kan jag inte påstå. Men det har gått över all förväntan och jag hoppas att vår förlustnolla är intakt efter kvällens match också, säger lagets tränare Anders Olsson.
– Det kommer att bli en hård och tuff match. Nu möts två lag som verkligen vill rulla boll fast underlaget är dåligt. Att planen är ojämn tror jag vi kan ha en liten fördel av. Jag tror underlaget kommer att vara ganska ovant för ABK som säkert kommer att kliva på ganska hårt.

Rengsjö är skadefritt, medan ABK får klara sig utan avstängde Niclas Lindh. Frågetecken finns även kring Joakim Goude som varit  förkyld och Jesper Karlsson som har problem med en fot.