Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags för lokala poliser i tv

Månader av inspelningar och efterarbetet är färdigt. Med start på måndag får tv-tittare ta del av fyra lokala polisernas vardag i serien 112 på liv och död.

- Det ska bli kul att visa hur en dag ser ut för oss, säger polisman Rickard Eriksson.

Ett tv-team följde under sommaren fyra poliser från Bollnäs, Ovanåker och Söderhamn i deras arbete för den fjärde säsongen av serien 112 på liv och död.

För poliserna, Rickard Eriksson, Fia Nyström, Andreas Hansemon och Mattias Fredlund, blir vad som visas i tv nästa vecka ingen överraskning. De har nämligen fått se grovredigeringar av avsnitten.

- Jag tycker det känns bra. De ger både en rättvis bild av hur det är att vara polis i Bollnäs och en rättvis bild av hur jag är som person, säger Rickard Eriksson.

Serien sänds i Sjuan (tidigare TV4+) och kanalen utlovar att under den första veckan får tittarna se poliserna råka ut för mordhot och delta i narkotikajakt.

- Jag tror folk blir överraskade över vilka saker som sker i lilla Bollnäs.