Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för Hylla-galan - nominera årets eldsjäl här

Artikel 3 av 22
Hylla-galan 2019
Visa alla artiklar

Nu är det dags att nominera Årets eldsjäl till galan Hylla i Hudiksvall! Känner du någon som har driv, brinnande entusiasm och engagerar sig i något viktigt? Då kan du nominera personen i formuläret nedan.

Annons

Efter förra årets succé är galan Hylla tillbaka, och Helahälsingland.se är prisvärd för Årets eldsjäl. En eldsjäl är en person som har en brinnande entusiasm för något. Eldsjälen engagerar sig ofta ideellt och anser att något är såpass viktigt att det är värt att lägga ner sin tid och sitt liv för att förbättra eller arbeta med det.

Deras brinnande entusiasm är en förutsättning för Hudiksvalls rika föreningsliv. Därför är det hög tid att uppmärksamma eldsjälarna som viger sina liv åt att skapa förutsättningar för oss andra.

Känner du någon som passar in på beskrivningen? Se till att nominera din kandidat redan nu! Nominering pågår t.o.m. den 28 mars. Sedan tas fyra finalister ut av Hylla-juryn. Årets eldsjäl är ett publikpris. Det innebär att det är ni läsare som nominerar och slutligen röstar fram vinnaren bland finalisterna.

Annons