Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Countryn förde Kriztina till USA och kärleken

Kriztina Rogers eller som de flesta kanske känner henne som, Kriztina Åhs levde ett liv i Gnarp med sina barn och med musiken. Countryn har varit hennes liv sedan hon var liten, det var också den som skulle leda henne till kärleken i USA förra året.

Annons

Kriztina Åhs som de flesta känner igen henne som men som idag heter Rogers i efternamn har växt upp med countrymusik och under sitt liv sjungit och spelat country runt om i Sverige. Många gånger har hon spelat i olika sammanhang runt om i Nordanstigs kommun.

Förra året hände något som skulle förändra hennes liv drastiskt. Genom MySpace, en webbplats där musiker kan lägga ut sin musik och dela med sig av den till andra, träffade hon sin blivande man. Countrymusikern Chase Rogers från USA.

– Han hade lyssnat på min musik och tyckte att våra röster skulle passa bra ihop. Vi började prata på telefonen och det sa klick från första början, säger Kriztina.

Under ett av deras många telefonsamtal friade Chase till Kriztina som blev lite chockad och frågade om han inte ville träffa henne först. Första kontakten var i november förra året och i december åkte Kriztina för att träffa Chase. På flygplatsen i Chicago friade han till henne ännu en gång och Kriztina sa ja. I april i år flyttade hon dit och gifte sig. Hemma lämnade hon två tonårsbarn, släkt och vänner.

– Min familj var skeptisk från början men när de såg hur lyckliga vi var tillsammans förstod de att det jag gjorde var rätt, säger Kriztina.