Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Coop Extra – billigast i Bollnäs

Stafettpinnen har gått vidare. Coop Extra är numer den billigaste butiken i Bollnäs enligt PRO:s årliga prisundersökning.
Det känns bra, det här har vi jobbat för, säger butikschef Stefan Johansson.

Det är inte längre Ica Kvantum som är Bollnäs billigaste butik utan Coop Extra.

Självklart är Stefan Johansson nöjd med resultatet.

- Vi har jobbat för det här och visst är det så att PRO:s undersökning har betydelse för oss handlare. Det är ju bara att titta på Ica Kvantum som var billigast förra året. Det har de ridit på ett helt år i sin marknadsföring.

Hittills har Coop Extras omsättning beräknats hamna runt 135 miljoner kronor. Nu kan det bli ännu mer.

- Konsumenterna håller definitivt koll på priserna. Många pensionärer går också in på PRO:s hemsida och kollar på resultatet, alltså på vilken butik som det är billigast att handla, säger Stefan Johansson.

 

Prismässigt ligger ni lägst av de undersökta butikerna i Bollnäs kommun, kommer ni att kunna ligga kvar på samma nivå?

- Vi kommer fortsätta jobba för att ligga bra till prismässigt. Men sedan måste man komma ihåg att mycket styrs av omvärldens prisbild. Stiger till exempel kostnaderna på ris radikalt så kan inte vi sälja det särskilt billigt heller, säger Stefan Johansson.