Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Clahr matchhjälte när Rengsjö vände

Med tio minuter kvar såg Rengsjö ut att få vända hem från Måsbergets IP utan poäng. Brynäs hade precis gjort matchens första mål samtidigt som de blåvita knappt skapat en chans värd namnet. Men efter en snabb kvittering klev Andreas Clahr fram och avgjorde.

Försnacket hade mest handlat om Brynäs skyttekung Wallace Da Silva och hur man skulle få stopp på honom. De som minns lagens möte i våras kommer också ihåg att det var den tunga strikern som i matchens slutminut kvitterade och räddade en poäng åt Brynäs.

Även i returmötet kom Da Silva att spela en stor roll. Det var han som nickade in 1–0-målet och var nära att bli matchvinnare. Men även Rengsjö har en skyttekung – Erik Wästman. Minuten efter ledningsmålet kvitterade han sen han fintat bort halva Brynäsförsvaret.

Och med bara ett par minuter kvar var det dags för Clahr. En skarv från Robert Bronegård gav ett fritt läge med målvakten för mittfältaren som hade nerverna i styr och behärskat rullade in segermålet.

– Det var mitt första avgörande mål i Rengsjötröjan. Kanske inte ett av de snyggaste men definitivt ett av de skönaste och ett av de viktigaste.