Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Chefen använder maktmedel

Jag har läst flera insändare om hur Leopold Stoltz kör över den ena personen efter den andra inom Bollnäs kommun och kan konstatera att han använder samma maktmedel som under sin tid som socialchef i Ljusdal.

Annons

Jag har läst flera insändare om hur Leopold Stoltz kör över den ena personen efter den andra inom Bollnäs kommun och kan konstatera att han använder samma maktmedel som under sin tid som socialchef i Ljusdal. Han ser bara till sitt eget bästa.

Den som i Ljusdal framförde kritik till Stoltz om någon chef som betedde sig illa eller om missförhållanden på arbetsplatsen utsågs själv till problemet. Sedan var det fritt fram för de kritiserade cheferna att ägna sig åt repressalier som mobbning, kränkande särbehandling och utfrysning, allt med Stoltz goda minne.

Det var mer bekvämt för Stoltz att ta till dessa maktmedel samt att ta parti för sina underchefer som inte höll måttet än att själv ta en konflikt med dessa.

När Stoltz tillträdde som kommunchef sa han i en intervju i Ljusnan att hans starka sida var personalpolitiken. Han vet inte ens vad det är.

Förstående till kritiken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel