Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Celjo hemma från sjukhuset

För tio dagar sig skadade sig Nermin Celjo svårt i Söderhamns match mot Bollnäs.

I går kom anfallaren hem från sjukhuset.

Det handlar om en fotledsfraktur – och hur länge han blir borta från spel är ännu för tidigt att säga.

Det var en trött Nermin Celjo som på fredagen äntligen fick komma hem till bostaden i Gävle igen efter en lång och jobbig vistelse på sjukhuset. Beskedet är att det rör sig om en fotledsfraktur och ett skadat ledband.

– Jag har själv inte prata med honom än och vågar inte säga hur länge han blir borta, säger tränaren Benny Dahlin.

Men helt klart är att Celjo missar åtminstone hela vårsäsongen, kanske till och med ännu längre. Det gör att SFF nu får testa fler anfallsalternativ. Senast mot Härnösand spelade Simon Fäger och Omar Guidji på topp med framgång.

– Det är en så klart en kvalité som försvinner hos oss. Men vi har andra i laget också som (Niklas) Holm, Filip (Enarsson) och (Martin) Elffors kan också smälla in lite baljor.

Vad blir viktigt i lördagens match mot IFK Östersund?

– Framför allt att vi spelar som att det inte är en annan nykomling vi möter och tar lättare på saker och ting. Det blir nyckeln för det är ett riktigt bra lag vi möter, säger Dahlin.