Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Carina Berg i väntans tider

I TV 4:s "Berg flyttar in" gläntar kändisarna på dörren till sina privatliv.
Programledaren Carina Berg avslöjar mindre om sitt - som nybliven gravid.
- Jag vill inte prata om det. Då "jinxar" jag alltihopa, säger hon.

31-åriga Carina Berg går i väntans tider. På fredag inleds andra säsongen av programserien "Berg flyttar in" - samtidigt är hon gravid för första gången. Maken Kristian Luuk avslöjade att paret väntar barn i direktsända SVT-programmet "Popcirkus".
- Jag var beredd på att det skulle bli offentligt, ja, säger Carina Berg hemlighetsfullt. 

Hur långt in i graviditeten är du?
- "Den" kommer i höst. Mer vill jag inte säga, det är ännu för tidigt. Det är som när man k-a-n-s-k-e har fått ett nytt jobb. Då pratar man inte om det, med risk för att inte få det. Och att vänta barn är det mest privata som finns.
Passande nog får hon prova på småbarnslivet i första avsnittet av "Berg flyttar in", när hon sover över hos fyrabarnsmamman Pernilla Wahlgren, mitt i bullbak och blöjbyten.
- Jag ger nog ett ganska "puckat" intryck när det gäller små barn, vilket framgår i avsnittet. Det är någonting med andra barns bajs som vi alla kan ha lite svårt med, säger Carina och skrattar.
Samtidigt imponeras hon av Pernilla Wahlgren.
- Hon är en hjälte, bor i ett enormt hus och gör karriär, samtidigt som hon uppfostrar fyra barn. 

Ser du dig själv där om tio år?
- Nja, jag kommer inte ha "Angelina Jolie och Brad Pitt"-många barn. Jag är för egotrippad för det, måste få egen tid också.
I åtta avsnitt flyttar Carina Berg in hos kända personer, bland andra Runar Sögaard.
- Runar har det lyxigaste boendet som jag har besökt. Huset ligger på en gigantisk sjötomt som man kan springa omkring naken på. 

Vad är du mest nyfiken på hos kändisarna?
- Jag gillar de små sakerna. Bara att kliva in i hallen säger mycket om personen. Har hon moppat innan? Ligger skorna i en hög? 

Skulle du själv tacka ja till att vara med i programmet?
- Jag skulle göra det. Kristian skulle däremot tacka nej, vänligt men bestämt, säger Carina Berg. 

Nils Johansson/TT Spektra