Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bussa inte känsliga elever

Läste en artikel av Pär Jonsson i LjP den 13/10 som gjorde mig till en början glad men ju mer jag läste desto argare blev jag.

Att Ramsjö skola ska bli kvar tycker jag är bra då dessa elever har alltför långt att åka till centralskolan men att nämnden ska ta beslut om att elever med särskilda behov ska slussas dit två gånger i veckan får mig att undra hur politikerna tänker?!

Ett barn/ungdom med behov av särskilt stöd behöver struktur, samma vuxna och lugn och ro för att ha en chans att klara skolan. De är också känsliga för förändringar...

Så när nämnden ska ta ett beslut om två veckor så hoppas jag att experter tillfrågas först. Experterna finns ute på skolorna med eleverna.

Min dotter har behov av särskilt stöd och jag kommer inte att acceptera att hon ska bussas till Ramsjö då hon har rätt till hjälp på sin skola. Vart är vi på väg? Ska vi ge oss på de som redan ligger ner frågar jag mig?

Linda

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel