Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Buskörning på gångvägen

Jag undrar när kommunen ska göra något åt bilåkningen bakom Viravägen i Sandarne, på gång– och cykelvägen. Här tutar de och viftar att man ska gå ur vägen.

Jag undrar när kommunen ska göra något åt bilåkningen bakom Viravägen i Sandarne, på gång– och cykelvägen. Här tutar de och viftar att man ska gå ur vägen. Mig veterligen är det strängt förbjudet att köra på gång– och cykelväg. Man törs inte skicka sina barn att cykla och gå där för bilarna. Jag hoppas att kommunen gräver av eller sätter upp bommar, från båtklubben och från andra sidan.

Nästa gång tänker jag ta kort och skicka in till kommunen som bevis. Polisen skulle få en bra slant om de stod där ibland.

I går när jag var ute och promenerade var det två stycken bilar inom fem minuter. Märk väl, det var en firmabil också. Skäms!

Marianne

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel