Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna häktad misstänkt för mordförsök: "Hon vet att hon har huggit"

Den kvinna som misstänks ha knivhuggit sin man i Bergsjö har nu häktats för mordförsök. Enligt försvarsadvokaten har hon bara diffusa minnen av vad som hänt.

Annons

Den kvinna i 40-årsåldern som misstänks för mordförsök i Bergsjö häktades på onsdagen vid Hudiksvalls tingsrätt. Häktningsförhandlingarna hölls bakom stängda dörrar av utredningstekniska skäl.

Läs mer: Man allvarligt skadad av stickvapen i Bergsjö – tre personer gripna för försök till mord

Häktning mordförsök i Bergsjö

Det var i måndags som en man i 45-årsåldern knivhöggs svårt i centrala Bergsjö. Mannen blev mycket svårt skadad, och hans tillstånd beskrivs av polisen som mycket allvarligt, men stabilt.

Kvinnan nekar till mordförsök, men medger att hon har gjort sig skyldig till grov misshandel. Hon har inte kunnat berätta varför hon högg mannen.

Läs även: Vittnet om mordförsöket: "Hon ställde sig ovanpå honom, höll i en kniv och skrek"

– Hon har mycket diffusa minnen. Hon vet att hon hållit i kniven, hon vet att hon huggit, sedan är det svart. Hon kommer inte ihåg, säger försvarsadvokat Tomas Krokström.

Läs även: Kvinna begärs häktad för mordförsöket i Bergsjö

Kvinnan häktades eftersom det annars risk att hon försvårar utredningen, avviker och fortsätter begå brott. Åtal skall vara väckt senast den 20 juli.

Få koll på vad som händer i din närhet med vår nya app:

Här kan du ladda hem helahälsinglands iPhone-app.

Här kan du ladda hem helahälsinglands Android-App.

Mer läsning

Annons