Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brodd vinner på i Tyskland

Jens Lundquist fanns inte med när Werder Bremen föll i andra Bundesligaomgången, medan Viktor Brodd räddade poäng för Köln.

Annons

De tyska bordtennisligorna rullar på för fullt och två suifare är i fokus i två av dem. Jens Lundquists Werder Bremen inledde med seger i första Bundesligaomgången mot Plüderhausen. Där noterades Jens Lundquist för en förlust (2–3 i set mot britten Paul Brinkhall) och en seger (3–2 mot serben Aleksandar Karakasevic).

I söndags, mot Saarbrücken, fanns Jens inte med på grund av den lunginflammation som drabbat honom och som också gjorde att han tvingades lämna återbud till det stundande Europamästerskapet.

För Viktor Brodd i Köln, tredjeligan, har det gått bättre. I första omgången spelade han 3–1 i segermatchen mot Ronsdorf och i söndagens oavgjorda möte (8–8) med Schaephuysen förblev förlustnollan intakt; 4–0. Bland annat räddade han poäng till laget genom att ta hem dubbeln vid ställningen 7–8.