Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brodd vinner på i Tyskland

Jens Lundquist fanns inte med när Werder Bremen föll i andra Bundesligaomgången, medan Viktor Brodd räddade poäng för Köln.

De tyska bordtennisligorna rullar på för fullt och två suifare är i fokus i två av dem. Jens Lundquists Werder Bremen inledde med seger i första Bundesligaomgången mot Plüderhausen. Där noterades Jens Lundquist för en förlust (2–3 i set mot britten Paul Brinkhall) och en seger (3–2 mot serben Aleksandar Karakasevic).

I söndags, mot Saarbrücken, fanns Jens inte med på grund av den lunginflammation som drabbat honom och som också gjorde att han tvingades lämna återbud till det stundande Europamästerskapet.

För Viktor Brodd i Köln, tredjeligan, har det gått bättre. I första omgången spelade han 3–1 i segermatchen mot Ronsdorf och i söndagens oavgjorda möte (8–8) med Schaephuysen förblev förlustnollan intakt; 4–0. Bland annat räddade han poäng till laget genom att ta hem dubbeln vid ställningen 7–8.