Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Broberg utan chans mot Kazan

(UPPDATERAD 12:50) Ryska Dynamo Kazan gav inte Broberg någon chans i den andra Champions cup-matchen på fredagsmorgonen. Till slut vann ryssarna med 6–2 (5–1).

Dynamo Kazan och Broberg hade redan efter tolv minuter bjudit på fyra mål i fredagsförmiddagens Champions cup-möte. Problemet för Broberg var att laget från den ryska delrepubliken Tatarstan hade gjort tre av dem. Till slut vann ryssarna med klara 6–2 (5–1).

Efter den målrusiga inledningen dröjde det till minuterna 37 och 39 innan det blev offensiv utdelning igen. Kazans Maxim Pakhomov gjorde två mål och därmed fick söderhamnarna en alltför knepig uppgift inför andra halvlek.

2–5-reducering av Per-Johan Wikström följdes upp av ryskt 6–2 med 20 minuter kvar.

– En tempostark match där jag tycker att vi stod upp bra mot ryssarna. Vi spelade ju sent i går och tidigt i dag och en del av killarna kom inte i säng förrän vid ettiden. Sedan gick bussen klockan sju i morse, säger Svenne Olsson som av försiktighetsskäl ställde över både Magnus Fryklund och Jonas Nygren.

Härnäst väntar möte med Sandviken.