Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Broberg fick med sig en poäng

Broberg hade den fjärde raka segern i sikte – men en av poängen försvann i slutminuterna.

– Ett lagom genrep inför kvartsfinalen, säger tränaren Svenne Olsson efter 4–4 mot Kungälv på bortais.

Efter 2-2 i paus dröjde det inte länge förrän Kungälv tog ledningen. Mikko Lukkarila efter bara 30 sekunder. Sedan följde varsitt mål från Joel Edling och Martin Söderberg som länge såg ut att räcka till en seger när den 26:e och sista omgången av elitserien avslutades.

Det var en match som skulle spelas av för båda lagen kan jag känna. Vi fullföljde det vi skulle göra. Sedan var det lite surt att Kungälv kvitterade på matchens sista anfall, säger Olsson.

Det var Olle Nordlund som ordande en poäng till hemmalaget.

– Vi var millimetrar från ett friläge, med slog bort bollen och fick en omställning på oss det sista som hände, säger Svenne Olsson.

Flera av spelarna, bland annat Rolf Larsson, Dennis Wasberg och Jonas Nygren var kvar hemma i Söderhamn och Broberg kom till matchen med endast två avbytare.

– Det vi pratade om före matchen följde vi till punkt och pricka. Nu har vi spelat igenom hela truppen och det har alla spelare gjort bra.

Max Bergström gjorde elitseriedebut och den 20-årige målvakten svarade för en klart godkänd insats.

I början av den andra halvleken var det färdigspelat för Robert Dammbro som gick av isen och in i omklädningsrummet.

Men Svenne Olsson tonar ner någon mer eventuell skada.

– Nejdå. Han fick bara en liten smäll, säger Brobergstränaren.