Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bra sammandrag av golfherrarna

Hudiksvall golfherrar inledde serien bra. En andraplats, 10 slag efter ledande Sundsvall blev resultatet av helgens första seriesammandraget i Storsjöbygden.

Division 2 seriesammandraget i Storsjöbygden, några mil utanför Östersund, började med foursome och fyr/bästboll spel på fredagen. Peter Barås och Isak Lambertsson var de som lyckades bäst i foursome av Hudikgolfarna. Paret var det nästa bästa paret av alla och gick på par.

I fyr/bästboll spelade Nisse Ström och Lars "sillen" Edwardsson tillsammans och gjorde det bra. De slutade på 64 slag, 8 under par.

– Efter vår första dag var vi i ledning tillsammans med hemmalaget Storsjöbygden, så det var en bra inledning, sa lagledaren Göran Jonsson.

På lördagen var det dags för singelspel och där gick det bäst för Nisse Ström som gick ett under par och Peter Barås som slutade på ett över par.

– Jag är nöjd. Alla spelade bra. Tyvärr tappade vi på närspelet. Vi gjorde det bra framtill green, men där fick vi inte riktigt in bollarna.