Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bostäder ger tillväxt

Vi vill ha en kommun för alla, skriver tre moderater.

Annons

Vi behöver bygga bostäder i de olika kommundelarna. Om inte privata hyresvärdar kan göra det så är det bra att det kommunalägda bolaget Hudiksvallsbostäder bygger lägenheter. Bolaget invigde i lördags 24 nya lägenheter i Iggesund. Bostäder som behövs i de olika kommundelarna för att ge en levande landsbygd rätt utvecklingsmöjligheter.

Vi politiker ska nu se till att bland annat fiberutbyggnaden får rätt förutsättningar genom ekonomiska prioriteringar liksom att de olika kommundelarna får ta del av investeringsmedel för sin framtida utveckling. En oerhört viktig uppgift.

Under den här veckan gör moderata riksdagsmän, tillsammans med lokala företrädare, besök på några av våra aktuella byggarbetsplatser. Vi träffar byggherrar, hyresgäster, mäklare och kommunföreträdare. Allt för att sätta oss in i problematiken och de utvecklingsmöjligheter som finns.

Vi vill ha en kommun för alla, med likvärdiga förutsättningar mellan stad och landsbygd. Vi står på landsbygdens sida och vill utveckla hela kommunen!

Jonas Holm (M)

ordförande

Peter Lagerqvist (M)

vice ordförande

Adam Rydstedt (M)

distriktsordförande

MUF Gävleborg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel