Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Suif siktar på ny viktoria

/
  • Viktor Brodd och hans Suif siktar mot att ta en ny viktoria då nykomlingen Tibble-Kungsängen kommer till Söderhamn.

Suif möter suveräna tabelljumbon Tibble-Kungsängen på torsdagskvällen.

– Jag är absolut optimist och vi har en bra chans, säger Viktor Brodd.

Annons

Efter fyra raka förluster i höstas har Söderhamns UIF studsat tillbaka i jakten på en slutspelsplats i Pingisligan. Det tack vare dubbelsegern mot Spårvägen innan jul.

Och på torsdagskvällen kan segersviten utökas ytterligare då nykomlingen Tibble-Kungsängen kommer till Idrottshallen i Söderhamn. Det i en liten tjuvstart på våromgången då lagen möts för den uppskjutna matchen från omgång åtta i början av december. En match som sköts på framtiden då Suifs Hampus Nordberg spelade Pro Tour-slutspelet i Kina.

– Man vet aldrig i den här sporten. Vi måste ta den här matchen som vilken som helst, säger Viktor Brodd på frågan om det blir lätta poäng mot nykomlingen Tibble-Kungsängen.

Viktor Brodd är i alla fall i fin form. Innan jul vann han både Finlandia Open mot internationellt motstånd och även Norrländska mästerskapen på hemmaplan i Söderhamn.

– Jag tycker att det känns bra nu också. Jag har tränat bra och tycker att jag har formen kvar, säger Viktor som under veckan varit på ett landslagsläger i Halmstad med bland andra lagkompisen Jon Persson.

Tredje länken i Suifs a-lag, Hampus Nordberg, har även han varit på träningsläger – i Frankrike.

Mer läsning

Annons