Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Plus och minus om Suif

Inför kvällens möte med Markaryd i Pingisligan sätter Söderhamns UIF:s tränare Peter Blomquist plus och minus på sina spelare utifrån insatserna i de första tio omgångarna av ligan.

Annons

Jon Persson, 10–3 i matchkvot i ligan

Plus:

– Jon har visat att han kan vara ankaret i stället för Sun Jian som inte kom till spel. Vår förhoppning var att han skulle axla den rollen och det har han klarat av. Och dessutom har han fått vara skadefri.

Minus:

– I de senaste matcherna, mot Halmstad, har han inte litat på sitt spel när det dragit ihop sig och handlat om viktiga bollar. Detta trots att han är i bra form. Han har helt enkelt varit rädd för att missa i avgörande lägen.

Hampus Nordberg, 7–4

Plus:

– Hampus har varit väldigt bra på slutet. Det känns som att han kommit i ordning med sitt spel och fått ordning på sina inre demoner. Nu känns det bra i hagen för honom, efter att ha varit lite upp och ner i början på serien och från och till varit frustrerad.

Minus:

– De inre demonerna tar ändå över handen ibland för Hampus, och han vet om det. Han kan lätt bli irriterad på enkla missar och tänker på dem i stället för på nästa boll.

Viktor Brodd, 5–5

Plus:

– Han vinner regelbundet och har en jämn matchkvot. Han är en bra lagspelare som är lugn och säker. Han hade problem med snabbheten i fötterna i början på säsongen och hann inte alltid med mot alla spelare, men det har blivit bättre.

Minus:

– Fotarbetet, det finns fortfarande att jobba på på den biten. Bättre serve och rappare fötter och Viktor kan ta fler viktiga matcher.

Mer läsning

Annons