Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hampus fixade frid åt Suif

/

Det blir jul- och nyårsfrid för Söderhamns UIF.

Det såg Hampus Nordberg till då han vann sina två singelmatcher och därmed låg bakom Suifs 3–2 i klassikermötet mot Falkenbergs BTK.

Annons

Inför den avslutande singeln i "Hampus-mötet" mellan hemmalagets Nordberg och gästernas unga talang Söderlund stod det 2–2 i matcher.

En heltänd och taggad Nordberg gav inte unge Söderlund skuggan av en chans. Faktum är att gästernas pingistalang bara fick sammanlagt nio bollar, tre i varje set.

– Det var inget snack om saken, faktiskt. Jag rörde mig bra och kunde dra till med min forehand. Visst var det lite nervöst att kliva in och spela den avgörande matchen, men redan efter den första bollen kändes det bra, säger Hampus Nordberg som just nu spelar med ett enormt stort självförtroende.

Något som han visade upp redan i sin första match för kvällen då han mötte Afrikas bästa spelare, egyptiern Omar Assar, som kvalat in till OS i London till sommaren.

Trots ett 1–2-underläge i set darrade inte Nordberg utan kunde vända och vinna med 3–2 i kvällens överlägset bästa match.

– Jag kände tidigt hur jag skulle spela. Och även om jag låg under med 1–2 så kändes det bra, tycker Hampus Nordberg.

Mer läsning

Annons