Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra lägerliv hos Suif

/

Förutsättningarna är numera snudd på perfekta.
Både sportsligt och socialt.
Under Söderhamns UIF:s pågående sommarläger används klubbens nya lokaler på Verkstäderna för deltagarnas boende, mat och umgänge för första gången.

Annons

Suifs sommarläger för pingisungdomar har under flera år varit ett uppskattat tillfälle för talanger att träffas, träna pingis och umgås.

Och till i år har förutsättningarna förbättrats ytterligare för de drygt 50 deltagarna från Falkenberg i söder till Kiruna i norr.

För lagom till årets sommarläger har Söderhamns UIF iordningsställt en hel våning för deltagarnas boende och service i samma hus som träningslokalen.

– Vi har slitit som djur under många timmar för att få det klart. Men samtidigt har det varit jättekul, säger Karin Millbert som tillsammans med elitspelarna Jon Persson och Hampus Nordberg är sommarlägrets tränare samtidigt som hon varit en av många frivilliga krafter som byggt och renoverat boendevåningen.

I våningen, som ligger två trappor upp från träningslokalen, finns en stor matsal/uppehållsrum, fem sovsalar med plats för 50 övernattande, kök, duschar och toaletter.

Mer läsning

Annons