Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bordshockey i Delsbo

Caroline Eriksson, som för andra året i rad arrangerade bordshockeyturnering i Delsbo, har köpt en vandringspokal – det synbara tecknet på att arrangemanget har kommit för att stanna.

I fjol var det premiär på hemma plan för Caroline Eriksson, flerfaldig SM-dammästare i bordshockey, då hon bjöd in till Grand Prix hemma i Delsbo.

I fjol kom 49 deltagare, i år blev det 50, och nästa år förhoppningsvis fler. För det blir tävling nästa år, försäkrade hon: nu finns det en vandringspokal, och det är meningen att den ska erövras och kanske flytta omkring länge, innan den hittar sin slutliga plats.

I år fanns ett gäng HHC-spelare i Delsbo, i matchtröjor och allt, för att informera om sin verksamhet och dela ut fribiljetter. De tog också tillfället i akt att utom tävlan köra några matcher vid bordshockeyspelen.