Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäsdubbel på Siljanstravet

Det blev två Bollnäsvinnare inom V5-spelet på Siljanstravet på måndagskvällen då Thomas Lönns Look La Marc och Eva-Jeanette Liljebergs Öbackens Molle tog varsin seger

Annons

Thomas Lönns Look La Marc vann i V5-1 och blev belönad med 15 000 kronor för den segern. Han kördes som vanligt av Sören Eriksson. Valacken fick ett lopp i kön till att börja med. Sedan gick man med i tredje spår 1300 meter från mål och där fick man bra draghjälp.

700 kvar följde man sedan med i än vidare spår och sedan valde Sören att vänta med attacken till 300 kvar. Sedan avgjorde man enkelt och vann med en längd på 1.15,6/2160 till 2,24 i vinnarodds.

Dagens andra Bollnäsvinst fixade Eva-Jeanette Liljebergs Öbackens Molle som kördes av Daniel Olsson när han nu tog sin andra seger i karriären och också han belönades med 15 000 kronor.

Från springspår fick Öbackens Molle en bra start och kunde följa med i rygg på ledande Mainstay. Efter att första varvet körts efter 1.17,5 så fick man sedan chansen att komma ut i andra spår lite turligt när en häst hoppade.

Sedan avgjorde man enkelt över upploppet och vann på 1.16,7/2140 till 2,55 i vinnarodds.

Mer läsning

Annons