Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Smockan hängde i luften i både Edsbyn och Bollnäs

Polisen hade under den gångna helgen fullt upp med att ta hand om fyllerister och avstyra slagsmål i såväl Edsbyn som Bollnäs.

Annons

Det började redan natten mot lördagen, vid 01-tiden, på Persmässan i Edsbyn. Två män i 20-årsåldern började slåss och efteråt har de båda anmält varandra för misshandel.

Bara en halvtimme senare brakade det loss igen. Nu omhändertog polisen en annan man i samma ålder som, förutom misstankar om misshandel, även omhändertogs för fylleri.

Vid tretiden anmälde dessutom en person en misshandel som ska ha inträffat på Nygatan i Bollnäs. Här är fortfarande gärningsmannen okänd.

Halv elva på lördagskvällen fick polisen omhänderta en man i trettioårsåldern på Karlslundsområdet i Bollnäs. Mannen var berusad och hade slagit sönder sin lägenhet.

Tidigt på söndagsmorgonen fortsatte det med ett misstänkt våld mot tjänsteman sedan en kvinna i 20-årsåldern slagit till en entrévärd på en nattklubb. Lite senare gav sig även en man i 30-årsåldern på en annan man på en hamburgerrestaurang i Bollnäs.

Det ser med andra ord ut som om flera personer har rättsliga efterräkningar att vänta sig efter helgens vilda förlustelser.

Mer läsning

Annons