Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polis söker vittnen till misshandel

22-åringen blev i lördags misshandlad av tre män under en fest på gamla slakthusområdet på Aseavägen i Bollnäs. Nu vill polisen komma i kontakt med vittnen till händelsen.

Annons

Den misshandlade Bollnäsbon besökte en tillställning på det gamla slakthusområdet när det någon gång efter klockan 21 plötsligt dök upp en för honom okänd man. Mannen ville att han skulle följa med ut för att diskutera en sak och när de gick ut följde två andra män också med.

Väl ute tryckte männen upp 22-åringen mot en vägg och började tillsammans misshandla honom med några tillhyggen som han beskrev som träklubbor. De fortsatte även sedan han ramlat omkull med att sparka och slå på honom.

22-åringen säger sig inte ha en aning om vilka männen var, men de var alla tre i 25-30 årsåldern och åtminstone en av dem pratade med Stockholmsdialekt. Nu söker polisen vittnen till misshandeln.

- Vi vet att det åtminstone finns ett vittne till händelsen, säger Mattias Strömberg vid Bollnäspolisen.

Han berättar att den misshandlade mannen uppgett att misshandeln stoppats av en okänd man som plötsligt dök upp på platsen.

- Den som avbröt misshandeln försvann sedan från platsen, men vi vill gärna komma i kontakt med honom, säger Mattias Strömberg. Det är heller inte omöjligt att händelsen observerats av andra vittnen och vi hoppas att de tar kontakt med oss på polisen i Bollnäs.

Bollnäspolisen kan nås på telefonnummer 114 14.

Mer läsning

Annons