Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Offentligt sex blev polisärende

Trots att flera barnfamiljer tittade på cruisingen hade ett par sex bakom låga buskar intill vägen. Flera personer tog illa vid sig och en polispatrull avbröt paret. Men de klarar sig undan att bli misstänkta för brott.

Annons

Det var vid lördagens cruising i centrala Bollnäs som en person sökte upp en polispatrull och berättade att en man och en kvinna hade samlag intill en folksamling. Polispatrullen avbröt paret och upprättade en anmälan om förargelseväckande beteende.

I polisanmälan framgår att paret är i 40-årsåldern och att de var kraftigt berusade. De befann sig omkring 15 meter från Apoteksgatan där bilarna som deltog i cruisingen körde och de hade försökt gömma sig bakom låga buskar.

Intill Apoteksgatan hade både vuxna och barn samlats för att titta på bilarna. Trots att mannen och kvinnan hade de mesta av kläderna kvar på kropparna såg många av dem som tittade på cruisingen att paret hade samlag och tog illa vid sig.

Men paret klarar sig undan att bli misstänkta för brott. Polisen kommer nämligen inte att utreda händelsen. Det beslutade Torbjörn Bolkéus, som är tillförordnad förundersökningsledare vid polisen, under onsdagen.

- De har ändå gjort en ansats till att komma undan folksamlingen och deras uppsåt var nog ett helt annat än att begå brott, säger han.

Mer läsning

Annons