Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt gym i Bollnäs

/
  • Här i de 1 200 kvadratmeter stora lokalerna, ska ett nytt gym byggas upp. Per Nordström, delägare i Active sportsclub och Jerker Larsson, Tuppz Topefa, tror gymmet kommer att dra fullt hus.

Ägarna till Active sportsclub i Söderhamn satsar vidare.
Nästa år öppnar de ett nytt gym i Bollnäs med 1 000 kvadrat träningsyta i Tuppzhuset. En investering i åttamiljonerklassen.

Annons

2005 öppnades Active sportsclub i Verkstäderna i Söderhamn. En friskvårdsanläggning som i dag har över 900 medlemmar.

Nu är ägarna Per Nordström och Svenne Johansson beredda att ta nästa steg.

I början av nästa år räknar de med att vara etablerade i Bollnäs.

- Vi har letat lokal länge. Tanken var att vi skulle ha öppnat redan i augusti, men det tog tid innan vi hittade något som föll oss i smaken, säger Per Nordström.

Men nu är lokalfrågan löst.

Friskvårdsanläggningen kommer att inrymmas i gamla bilhallen Tuppzhuset och totalt kommer de att ha tillgång 1 200 kvadratmeter lokalyta, Konceptet kommer att vara det samma som i Söderhamn.

- 1 000 kvadrat kommer att fyllas med olika redskap, sedan kommer det att finnas tre rum avsatta för gruppträning, berättar Per Nordström.

En fikadel kommer det också att finnas och vill man gå ner i vikt får man hjälp av Xtravaganzas specialister.

- I Söderhamn erbjuder vi fotvård, hud- och spaterapi, kiropraktik, nagelvård och sjukgymnastik genom företagare som hyr in sig hos oss. Så vill vi göra här också, säger Per Nordström.

I början av december kommer hantverkarna att ta plats för att påbörja ombyggnaden och går allt som beräknat kan anläggningen invigas någon gång i februari, mars.

- Det är en stor ombyggnad och totalt kommer investeringen att hamna runt åtta miljoner kronor.

Mer läsning

Annons