Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya ägare på Symfoni

/
  • Café Symfoni har fått nya ägare och personal Catarina Engman och Madeleine Edling jobbar vidare som vanligt. Ägarfamiljen består av Mats Johansson, Helen Tillman, Marina Tillman och Sanna Sjöö.

Mats Johansson och Marina Tillman satt en kväll tillsammans med sina döttrar och lekte med tanken att köpa Café Symfoni i gallerian Krokanen i Bollnäs. Tanken blev snart verklighet och nu har de drivit kaféet i snart tre veckor.

Annons

Café Symfoni har fått nya ägare. Det är Mats Johanssons bolag Bollnäs Grill AB som övertagit kaféet. De fem anställda i personalen är kvar och har nu fått en ny chef, Helen Tillman.

- Vi har lite planer för kaféet. På sikt vill vi göra ett eget barnrum med mini-möbler, lekrum och en stor barnvagnsparkering. Vi vill också göra om lite i inredningen men det får vänta, säger Helen Tillman.

- Vi tar en sak i taget. Snart kommer advent och det blir fikatider och då går folk på kafé. Då kan vi inte göra om. Däremot kommer vi att utöka lunchmenyn ganska omgående, säger Marina Tillman.

Mer läsning

Annons