Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nära att gåvan gick obemärkt förbi

/
  • Eva Isaksson och Alf Albertsson tycker det var konstigt att ingen från Bollnäs församlig kom och överlämnade 85-årspresenten personligen.

Hade det inte varit för en uppmärksam målare hade församlingen i Staffanskyrkan i Gruvberget inte sett presenten som skickats till deras 85-årsjubileum.

– Konstigt att ingen kom och överlämnade presenten personligen, säger Eva Isaksson, representerat för intresseföreningen i Gruvberget.

Annons

När Eva Isaksson och Alf Albertsson kom till Staffanskyrkan för att fira församlingens 85-årsdag såg de att någon varit där och lövat entrén till kyrkan, dagen till ära. Trodde de.

– Det var först när målaren som höll på att renovera kyrkan sa åt oss att trädet vid entrén var en present som vi såg det, säger Eva.

Församlingen är tacksam över själva presenten från Bollnäs församling men är samtidigt besvikna över att ingen kom till själva firandet för att överlämna gåvan.

– Hade ju varit roligare om de sagt att de skulle komma med trädet så vi hade kunnat plantera det tillsammans. Men det är ingen som hört av sig över huvud taget, säger Eva.

Eva och Alf var inte ensamma om sin besvikelse. Enligt Eva var det flera under firandet som också tyckte det var märkligt gjort av Bollnäs församling.

– Hade det inte varit för målaren hade vi aldrig sett det. Men nu är det i alla fall planterat på andra sidan gårdsplanen.

Mer läsning

Annons