Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Namnlistor för spel också i Vallsta

/
  • Robert och Jessica Wennerholm vill utöka sortimentet i sin butik i Vallsta med spelservice. Robert är också ägare av Vilan hotell & restaurang i Orbaden.

Robert och Jessica Wennerholm driver Frendobutiken vid Q-starmacken i Vallsta. Nu vill de utöka, genom att försöka få ATG och Svenska Spel att öppna spelservice i deras butik.
En gång har paret Wennerholm fått nobben, snart försöker de igen.

Annons

I slutet av november 2012 slog Robert och Jessica Wennerholm upp dörrarna till den nyrenoverade butiken vid macken i Vallsta. Robert och Jessica, båda 25 år, hade hoppats att de redan då skulle kunna erbjuda sina kunder det spelutbud som ATG och Svenska Spel har.

Det gick dock inte. Den ansökan paret skickade in i februari förra året mottogs negativt av de båda speljättarna. Närheten till spelbutiken i Arbrå med sitt fulla spelsortiment angavs som skäl.

Snart tänker Robert och Jessica göra en ny ansökan. Med hjälp av de namnlistor som sedan i lördags ligger ute i butiken hoppas paret Wennerholm på bättre lycka den här gången.

De tror att ATG och Svenska Spel inte skulle behöva ångra en etablering i Vallsta. Ett skäl är närheten till riksvägen.

Det tror man inte på ATG och Svenska Spel. Inte nu heller.

Jessica och Robert Wennerholm tänker ändå göra ett försök. Namnlistorna får ligga ute en eller ett par månader, därefter görs en ny ansökan.

Helst med fulltecknade listor, förstås, vilket skulle innebära cirka 650 påskrifter.

- Det har i alla fall börjat väldigt bra. Bara sedan i lördags har 70 personer antecknat sig, säger Robert Wennerholm.

Spelbutiken i Arbrå drivs sedan 2,5 år av Shemus Cibran. Vacklande hälsa gör att han funderar på att sälja.

- Ja, så blir det nog. Jag orkar nog inte med så värst länge till. Synd, för det går riktigt bra nu. Förra året ökade omsättningen för Svenska Spel här med 33 procent, säger han.

Mer läsning

Annons