Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kristoffer och Anna-Lena toppar i Bollnäs och Ovanåker

/
  • Anna-Lena Hansérs och Kristoffer Holm, mäklare på Svensk fastighetsförmedling i Bollnäs och Ovanåker, har varit mest aktiva under årets första hälft.

Kristoffer Holm och Anna-Lena Hansérs ligger högst på listan över mest aktiva mäklarna i Bollnäs respektive Ovanåker. En utnämning de är stolta över.
– Det värderar vi högt. Vi strävar efter att vara marknadsledande, säger Kristoffer Holm.

Annons

Bostadssajterna Hittamäklare.se och Booli.se har tittat på hur många bostadsannonser, samt det sammanlagda utropspriset av dessa, enskilda mäklare har publicerat det första halvåret 2015.

Läs mer: Stark inledning på 2015 - bostäder för en miljard till salu

Högst upp på listan återfinns Kristoffer Holm och Anna-Lena Hansérs, som därmed utsetts till de för stunden mest aktiva mäklarna i Bollnäs och Ovanåkers kommuner.

– Det värderar vi högt. Vi strävar efter att vara marknadsledande, säger Kristoffer Holm.

– Oftast hänger framgång och antalet kunder ihop med hur omtyckt och bra någon är, säger Anna-Lena Hansérs.

Lista: Se toppmäklarna i just din hälsingekommun

Båda jobbar på Svensk fastighetsförmedlings kontor i Bollnäs. Tillsammans har de, enligt sammanställningen, till och med augusti i år förmedlat 68 bostäder för ett uppskattat värde på nästan 54 miljoner kronor.

– Det känns som att det har rört på sig bra i år. Att vara en engagerad mäklare på en mindre ort känns bra, då arbetet nära kunden ofta ger positiv feedback direkt och därmed i förlängningen gott rykte, säger Anna-Lena Hansérs.

En framgångsfaktor kan vara deras syn på mäklarrollen. De sätter stort värde i att ta till vara på både säljarnas och köparnas intressen.

– Den som köper ett hus kan bli nästa kund som vill sälja. För att den då ska välja oss gäller det att alltid ta till vara på båda parters intressen, säger Kristoffer Holm.

Enligt dem är det klassikerna "sjönära" och "centralt" som går bäst i Bollnäs och Ovanåker just nu. De ser alla hus de förmedlar som speciella. Anna-Lena Hansérs har dock ett favoritobjekt.

– När vi får möjlighet att sälja en hälsingegård känns det extra speciellt. Man känner sig stolta över dem, säger Anna-Lena Hansérs.

Mer läsning