Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Komedifars landar i Bollnäs

/
  • På lördag ger Stefan Ljungqvist, Alexander Stocks, Janne

Komedifarsen "Nu är det klippt!" spelas i Kulturhuset i Bollnäs på lördag. Janne "Loffe" Carlsson är laddad för en två timmars skrattfest.

Annons

- Den som vill ha roligt i två timmar ska gå dit. Carina Lidblom är vansinnigt rolig, ja allihopa är roliga, säger Janne "Loffe" Carlsson.

Janne "Loffe" Carlsson befinner sig i bilen på väg till fredagens uppträdande. Under lördagen tar sig gänget – Stefan Ljungqvist, Figge Norling, Joakim Nätterqvist, Sanna Ekman, Carina Lidbom, Alexander Stocks och Janne "Loffe" Carlsson till Bollnäs för att bjuda publiken på en fartfylld fars.

Under våren såg drygt 25 000 personer farsen och efter den succén valde arrangören Dröse och Norberg Entertainment att göra en höstturné runt om i landet. Totalt kommer 20 föreställningar att ges runt om i Sverige.

- Allt blir hysteriskt och det är fantastiskt att höra hur publiken skrattar. I Helsingborg spelade vi för 2000 personer och det var jävligt kul. Det märks när de har roligt, det är ungefär som när man gör mål i fotboll, säger Janne "Loffe" Carlsson.

Mer läsning

Annons