Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kajsas kök och café ger upp

/

Kajsas kök och café har beslutat att avveckla sin verksamhet. Från och med årsskiftet behövs en ny restauratör på Kulturhuset i Bollnäs.

Annons

- Det är verkligen angeläget för oss att lösa det här så snart som möjligt, säger Anders Rosengren, tf kulturchef i Bollnäs kommun.

Kajsas kök och café har bedrivit lunchrestaurang på dagtid och dessutom servat konferensgäster och haft öppet under Kulturhusets kvällsevenemang. Ägaren, Anna-Karin Alm, säger i ett pressmeddelande att samarbetet med Kulturhuset har fungerat bra och att anledningen till att man inte vill fortsätta verksamheten i Kulturhusets lokaler är den dåliga starten.

- Vi fick en dålig start med försenat tillträde och ombyggnationer som drog ut på tiden och vi har aldrig hämtat oss från det, säger hon. Vi kan inte fortsätta att driva verksamheten och hela tiden vara ett steg efter.

Kulturverksamheten i huset har jobbat väldigt nära Kajsas kök och café och betraktar det som mycket viktigt med en levande restaurang i huset.

- Det skulle bli tufft, väldigt jobbigt och svårt, att bedriva övrig verksamhet här i Kulturhuset, alla evenemang och annan verksamhet, om vi inte snabbt hittar en ny restauratör, säger Anders Rosengren.

Mer läsning

Annons