Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Internationellt på Freluga trädgårdsscen i sommar? "Vi har fått en förfrågan"

Miriam Bryant är den första artisten som offentliggjorts inför sommarens konserter på Freluga trädgårdsscen – biljetterna sålde slut på ett par dagar. Nu öppnar arrangörerna även för att det kan bli en internationell artist på scenen för första gången.

Annons

– Vår första internationella förfrågan dök upp i dag faktiskt. Vi hade redan tänkt ut hur sommaren skulle se ut, men nu har vi fått kasta upp allt i luften igen och vi får se hur det faller ner, säger Linda Netsman, som tillsammans med sina syskon Jacob Abrahamsson och Petra Abrahamsson laddar som bäst för åttonde sommaren på den populära sommarscenen.

De senaste åren har "Frelugakonceptet" varit fyra konserter per sommar, men i år blir det färre, säger Jacob Abrahamsson:

– Ja, vi har tänkt att ta det lite lugnare i år, ett "ta igen oss-år" skulle man kunna säga. Så vi kör två konserter, kanske tre om vi får något erbjudande som vi inte kan säga nej till.

Miriam Bryant, som gjorde succé i senaste upplagan av tv-programmet Så mycket bättre, är den enda artist som hittills är klar för sommarens konserter. Hon kommer till Freluga 14 augusti.

Läs också: Zelmerlöw på utsåld trädgårdsscen

Läs också: Salo fick Freluga att resa sig ur stolarna

Läs också: Från miljonmetropoler till Freluga

Mer läsning