Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är de senaste polisanmälningarna i Bollnäs

Drograttfylleri och förstörelse, det är några av de händelser i Bollnäs som polisen rapporterar om på fredagen.

Annons

Strax före klockan 18 på torsdagskvällen stoppade polisen en misstänkt bil på Järnvägsgatan i Bollnäs. Föraren visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Man hittade dessutom tabletter som man tror är narkotikaklassade och en mindre mängd hasch i bilen. Polisen konfiskerade såväl tabletter som hasch och tog med föraren till stationen för provtagning och förutom drograttfylleri misstänks nu föraren, en Bollnäsman i 25-årsåldern, för ringa narkotikabrott eget bruk.

En kvinna som bor på Hedhamegatan i Bollnäs har gjort en polisanmälan om ofredande. Vid åttatiden på torsdagsmorgonen satt hon ute på sin lägenhetsbalkong när en främmande kvinna i en grannlägenhet öppnade fönstret och började skrika diverse okvädningsord till henne. Den utsatta kvinnan säger sig aldrig ha träffat den skrikande kvinnan förut och hon har ingen aning om anledningen till ofredandet. Den skrikande kvinnan är heller ännu inte identifierad.

På torsdagen upptäcktes att Voxsjöns båtklubb haft påhälsning av oinbjudna gäster. En motorbåt med inbyggd tank har utsatts för åverkan av den typen att man kan misstänka att någon försökt stjäla bränsle utan att lyckas. Dessutom har någon brutit upp kapellet på en annan båt vid samma brygga och ur den har två bensindunkar, fem fiskespön och ett okänt antal fiskedrag stulits. Man tror att det hela har inträffat natten mellan onsdag och torsdag.

Bilen stod mellan onsdag och torsdag parkerad på Resecentrum i Bollnäs. När ägaren skulle hämta den hade någon försökt att bryta sig in. Även om det misslyckats hade det uppstått skadegörelse på bilen.

Mer läsning

Annons