Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grillnatta fyllde 25 år med besked

/
  • Årets Grillnatta var välbesökt. Eric Saade och O-Ringen gav kvällen en publikskjuts, men många ville också som vanligt ta del av affärernas lockvaror, äta grillat eller kolla på folk.

Under årets Grillnatta var det inte bara billiga fynd eller grillbiljetter som hägrade. Många ville se Citysprinten och ännu fler ville höra Eric Saade. När stjärnan klev på scenen en timme senare än planerat var det tjockt med folk ute på Kolgården.

Annons

Årets Grillnatta var välbesökt och på sina håll var det problem i trafiken. När allt drog igång klockan 17.00 kantades gatorna av lockvaror från butikerna, föreningar med lottförsäljning, matstånd och underhållning i var och vartannat gathörn.

Parallellt hölls Citysprinten. Orienterareliten letade sig fram till målgången ute på Kolgården. Det blev en ljum och behaglig sommarkväll med några få korta solglimtar. Sista timmen utbröt regnet, men då var kvällen nästan över.

Mitt i folkvimlet gick Bollnäsbon Mizgin Can med barnen Rana och Mikael.

- Det är bra, men det är så mycket folk. I år är det värre än vanligt, tycker hon.

Konserten med Eric Saade blev försenad. En timme efter utannonserad tid klev artisten upp på scenen och det berodde inte några divalater.

- Det är för att vi ska kunna garantera säkerheten, berättade Kajsa Hedberg som var ansvarig för kvällens spelning.

När artisten drog igång halv nio kryllade det av folk ute på den stora gräsmattan framför scenen. Många ville se idolen, men närmast scenen dominerade den unga publiken.

Mer läsning

Annons