Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Galen show med Mojje och Tobbe

/

En galen föreställning med svängiga hits och magiska tricks.
Det kan barn, föräldrar och mor- och farföräldrar vänta sig när Mojje och Tobbe Trollkarl kommer till Bollnäs på lördag.

Annons

Det är femte året som Mojje och Tobbe Trollkarl ger sig ut på turnén Höstlovsskoj tillsammans. Under premiären på lördag får både Kulturhuset i Bollnäs och Kulturhuset i Hudiksvall besök. Duon – som är två av Sveriges mest kända familjeunderhållare – har aldrig tidigare uppträtt tillsammans i just Bollnäs.

- Men jag har varit där tidigare. Jag uppträdde på en liten scen på ett torg (Brotorget) och det var knökfullt, så jag ser fram emot att komma tillbaka. Och jag är i Bollnäs lite då och då eftersom jag känner folk där, säger Morgan "Mojje" Johansson.

Sångaren Mojje och trollkarlen Tobbe kommer att bjuda på sig själva och testa på varandras roller. Mojje ska få trolla och för Tobbes del blir det att greppa mikrofonen för någon sång.

- Tro mig, det är inte vackert. Jag kan verkligen inte trolla och Tobbe kan verkligen inte sjunga.

Det bästa med showen, enligt Mojje själv, är att den vänder sig till alla. Målet är att inte bara barnen ska ha kul utan att hela familjen ska ha utbyte av pengarna de har betalat.

- Vi tycker att det är lika viktigt att underhålla föräldrar och mor- och farföräldrar. Det är en familjeföreställning med roliga saker för både en treåring och en 93-åring.

Mer läsning

Annons