Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En motorrevy som har nått veteranstatus

/
  • Systrarna Erica Johansson och Mikaela Johansson från Ljusdal fotograferar snygga bilar.
  • Peter Ström, Rengsjö, prisades för sin BMW. När han köpte den var den bara en tom kaross. Så här ser den ut efter mycket tid, pengar och möda.

Det blänkte till rejält i Bollnäs ishall i helgen; men vi snackar inte nyspolad is. Noggrant vaxade motorcyklar och bilar stod uppradade under årets upplaga av Motorrevyn. Många besökare ville mer än gärna bländas av välpolerad lack.

Annons

Motorrevyn i Bollnäs har blivit en återkommande punkt för många motorentusiaster. Mässan som i år har 33 år på nacken har alltså hunnit fylla veteran som det heter i motorsammanhang. En som har varit på ishallen tidigare för att kolla in bilar är Mikaela Johansson från Ljusdal. Hon kommer med kameran i högsta hugg.

– Den snyggaste bilen jag sett hittills är en röd Corvette, säger hon och håller fram kameradisplayen och visa en bild på bilen.

På söndagen delades det ut priser i olika kategorier. Vissa hade verkligen förtjänat sitt pris. Peter Ström från Rengsjö fick ett 3:e pris i kategorin Styling för sin BMW.

– När jag köpte bilen var det bara en tom kaross. Nu har jag lagt ner 1 1/2 års jobb och runt 350 000 kronor på den, berättar han.

Christer Edströms står som arrangör för motorrevyn. Han är nöjd med helgen och uppskattar runt 3 500 besökare.

Mer läsning

Annons