Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dyngsur marknadsföring av gymnasier

/
  • Elever på Idrottsgymnasiet gjorde upp i sex grenar i tävlingen Mästarnas mästare. Här är det Johan Sköld som missar poäng i prickkastningen. De andra grenarna var hopprep, psykpingis, stadsorientering, reaktion och uthållighet.
  • När elever från årskurs tre på Estetiska programmet spelade på Tingshustorget slöt ett tiotal kamrater upp till spontan dans.
  • Naturbruksgymnasiet Nytorp visade upp en häst, en ko, får och grisar. Att flytta fåren från den tillfälliga hagen på Stadshustorget till transporten var inte helt enkelt, men eleverna Annie Skoglund och Mathilda Andersson fixade uppdraget utan att några djur rymde.

Det blev något av ett antiklimax på fredagen när välförberedda gymnasieelever dukade upp sina bord med information och läckerheter på gågatorna i Bollnäs. Regnet vräkte ned, vinden flyttade på partytälten och allt ätbart doldes under blöt plast.

Annons

Under arrangemanget Gymnasiet på stan visar Bollnäs två kommunala gymnasiekolor, Torsbergsgymnasiet och naturbruksgymnasiet Nytorp, en gång per år upp sin verksamhet för alla åttondeklassare i kommunen och andra nyfikna.

Eleverna på elva av skolornas program kämpade mot vädret och i tre timmar visade de på olika sätt upp sina utbildningar. Saknades gjorde elever från Medieprogrammet och Elprogrammet, eftersom de programmen håller på att avvecklas.

Mer läsning

Annons