Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bara snygga frisyrer på modeshow

/

Proffsiga dansare, välgjord koreografi och ovana modeller. Modevärldens glamour mötte glesbygden charm i två modevisningar under onsdagen. 500 personer köpte sig 45 minuters underhållning och inspiration.

Annons

Att arrangera shower är något av Salong Donna i Bollnäs specialitet. Men de flesta av de omkring 400 de arrangerat har varit för andra frisörer.

- Det finns inte många såna här shower i Sverige. Det är kul att Bollnäs får se det, säger Ivan Lukic, chef och föreståndare för salongen.

Denna gång visades showen på Bollnäs folkhögskola, i två omgångar och till varje visning var alla 250 biljetter sålda.

Showen handlade givetvis mycket om hår. Tolv frisörer har färgat, klippt och stylat håret på omkring 60 modeller. Förutom hårtrender visades kläder från flera lokala, men även ett Stockholmsbaserat, företag.

Modellerna valdes ut i januari och har sedan dess övat på den välgjorda koreografin. Men flera av dem var nervösa, något som i kombination med något enstaka skrubbsår och lite svajig gång på höga klackar gav hela showen lite glesbygdscharm.

Några som däremot var helt säkra på scenen var de fyra dansare som gjorde det hela till en show och inte bara en modevisning.

Mer läsning

Annons