Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Andra gången för Petra på företagsgalan

/
  • Camilla Erlandsson, närmast, och Petra Abrahamsson jublar i kapp efter utmärkelsen Årets marknadsförare i Gävleborg. Camilla och Petra driver Arbrå Ångbageri i Bollnäs.
  • K Ahlgrens Transport AB utsågs till Årets företag i Bollnäs och kommun. Stolta pristagare på galan i Gävle var Kenny Ahlgren och hustrun Lena.

Arbrå Ångbageri AB är Årets marknadsförare i Gävleborg och K Ahlgrens Transport AB är och Årets företag i Bollnäs kommun. Det står klart efter lördagens företagsgala Eldklotet i Gävle.

Annons

I kategorin Årets marknadsförare var alla tre nominerade företag från Bollnäs, Arbrå Ångbageri, Design By Leftovers och Bollnäs Turism.

När Petra Abrahamsson och Camilla Erlandsson, som i två år bakat kakor, främst pepparkakor, i det egna företaget Arbrå Ångbageri ropades ut som segrare innebar det andra gången för Petra Abrahamsson, dessutom i samma kategori.

För ett par år sedan blev hon, tillsammans med syskonen Linda och Jacob, Årets marknadsförare med Freluga Trädgårdsscen.

Det blir alla gånger svårt att slå.

"Pepparkaksdamerna" är givetvis glada och stolta över utmärkelsen.

- Den betyder väldigt mycket, inte minst när man står där i vardagen och bakar, säger Petra Abrahamsson.

När det råder högtryck för pepparkakor, från september och året ut, bakas det 100 000 kakor varje dag vid bageriet.

K Ahlgrens Transport (K:et står för Kenny) har 26 lastbilar och 44 anställda. Företaget, som startades 1972 av Kennys pappa Torsten, kör sågade trävaror och styckegods i Sverige och Norge. Omsättningen ligger på omkring 60 miljoner.

Mer läsning

Annons