Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

22 paintballgevär stals vid inbrott

Utrustning till paintball och go-cart värd minst 47 000 kronor har stulits ur två containrar vid Åsbergs motor-trim i Kilafors. Enligt polisen har avancerad utrustning använts vid inbrottet.

Annons

Det var någon gång mellan torsdagseftermiddagen och lördagen som en eller flera tjuvar bröt sig in i två containrar på anläggningen, i vilka utrustning till go-cart och paintball förvarades. Efter att polisanmälan gjorts åkte en patrull till Åsbergs motor-trim. De tvingades konstatera att det inte fanns några spår kvar efter tjuvarna. I polisanmälan framgår att 22 paintballgevär, sju paintballmasker och ammunition till ett värde av 47 000 kronor har stulits. Dessutom ska anmälan kompletteras när containrarna har undersökts mer noggrant.

Enligt polisen var containrarna försedda med rejäla lås och tjuvarna har använt avancerade verktyg för att bryta upp dem. Polisen har ännu ingen misstänkt för brottet.

Åsbergs motor-trim i Kilafors spred efter inbrottet en förfrågan om iakttagelser i samband med inbrottet på sociala medier och ett tips är nu polisens bästa spår efter tjuvarna.

Mer läsning

Annons