Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bollnäs vann första derbyt

Bollnäs GIF årgång 2009 är långa stunder ett lag som är riktigt läckra att titta på.
I onsdagens derby på Solrosen var det spel mot ett mål i 70 minuter – och 4–1 var smickrande siffror för gästande Arbrå.
– Det hade kunnat bli sex-sju mål för oss. Men det var skönt att vi fick utdelning och lite enkla mål, säger Bollnäs tränare Anders "Lillis" Persson.

Bollnäs dominerade matchbilden totalt och visade upp ett spel som ställde till stora problem för Arbrå.

I andra halvlek gav det utdelning. Efter en kvart gjorde Oliver Widahl 2–1 då han omarkerad nickade in ett perfekt inlägg från Alen Bahonjic. Två minuter senare var det dags igen då Albin Isaksson drev in framför Arbrås straffområde och pricksköt 3–1 från 25 meter.

Strax efter gick ridån definitivt ner för Arbrå då Ejder Ugur blev utvisad efter att han tjuvat på en frispark och fått sitt andra gula kort i matchen.

– Matchen dör där för oss. Det var en petig utvisning, man har ju sett värre grejor, säger Micke Rosén.

Efter utvisningen dröjde det inte länge innan Bollnäs fastställde resultatet till 4–1. Återigen en nick, den här gången på hörna genom Andreas Andersson.