Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bollnäs tillbaka efter storförlusten - vann med 4-1 mot Avesta

Storförlust i förra omgången. Men på lördagen var det andra bullar när Bollnäs vann över Avesta med 4-1. – Det var roligt studsa tillbaka efter förra veckan, säger tränaren Torbjörn Nilsson.

För en vecka sedan åkte Bollnäs på storstryk med 2-5 borta mot Ytterhogdahl. På lördagen visade laget att de hämtat sig efter torsken med en riktig urladdning.

I 30:e minuten tog Bollnäs ledningen efter ett självmål, och strax innan halvtid satte Dariq Fouad Ali 2-0.

– Vi tog tag i takpinnen på en gång. Det var inget snack om saken, säger Torbjörn Nilsson.

I andra halvlek höll sig Simon Sigvardsson framme och gjorde 3-0. Men i 76:e minuten reducerade Omar Mohamud Mohamed till 3-1.

– Det blev lite bekvämt när det stod 3-0, så då gjorde vi ett misstag. När det blev 3-1 fick dom lite energi, men det var väl ingen större fara, säger tränaren.

Vad var skillnaden mot senaste matchen?

– Vi var beredda att ta jobbet åt båda hållen. Att kämpa och inte vika ner oss, även om det blev fysiskt spel, säger Nilsson och fortsätter:

– Vi vågar hålla bollen på backen, och hjälpa bollhållaren och ge den fler alternativ.

Läs mer: Iggesund föll mot Hofors

Matchfakta: Bollnäs - Avesta 4-1 (2-0)

Målen: 1-0 (30) Självmål, 2-0 (43) Dariq Fouad Ali 3-0, (65) Simon Sigvardsson 3-1 (76), Omar Mohamud Mohamed, (90) 4-1 Muhammad Hussein.

Publik: 135

Domare: Stefan Pålsson