Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bollnäs förtjänar bättre

Bandy har ju varit och är ett kännemärke för Bollnäs. Men låt lokstallarna vara kvar! De är ju ett kulturminnesmärke från den tiden när Bollnäs var en viktig järnvägsknut!

Har bott i Bollnäs i dryga tre år. Flyttade hit för jag tycker att Bollnäs är en trevlig kommun. Har mina första minnen härifrån när jag besökte min mormor i början av 1940-talet och framåt.

Min morbror arbetade i verkstan i lokstallarna, på den tiden var ju Bollnäs en stor järnvägsknut.

Bandy har ju varit och är ett kännemärke för Bollnäs. Men låt lokstallarna vara kvar! De är ju ett kulturminnesmärke från den tiden när Bollnäs var en viktig järnvägsknut!!

Lägg den nya bandyarenan uppe vid Sävestaås, där det finns utrymme att bygga ut - inklusive parkeringsplatser.

Först när det finns pengar. Jag trodde i min enfald att det är vård, omsorg och skola som skall prioriteras.

Jag har fattat direktiven från högre ort så. Här sparas det på indragna tjänster inom olika sektorer i stället för att satsa på kommuninvånarna. Det är märkligt att manliga sporter går före allt annat. Har ungdomar annat intresse är det inte mycket värt tydligen.

Man får inte luras - allra minst barn och ungdom av i dag. Kristiderna är inte slut än. Här har vi företagare, som etablerat sig och har kontrakt, så det är inte bara att säga att ni får flytta. Vad är det för samhälle Olle Nilsson Sträng vill ha. Det räcker med felsatsningen med Gallerian, som dröjer, om den över huvud taget blir av. Det visar sig ju att Gallerior inte är ekonomiska på andra håll, inte minst med tanke på att vi skall spara energi.

Jag tycker inte Bollnäs har de politiker kommunen förtjänar. Tur att det är val nästa år.

BSn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel