Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bollnäs femma i campingtest

Campingen på Långnäs i Bollnäs hamnar på femte plats i en test med 15 campingfavoriter från olika delar av landet i Aftonbladets nya husvagns- och campingbilaga.

Annons

I april i år fick Bollnäs Camping på Långnäs toppbetyg och branschtidningen Husvagn & campings hederspris efter ett oanmält besök av en testpatrull förra sommaren.

Nu uppmärksammas campingen också i Aftonbladets nya bilaga, som ges ut i samarbete med Husvagn & camping inför sommaren. Campingplatsen på Långnäs udde i Bollnäs kommer på femte plats bland "15 fantastiska campingar du inte bör missa". Testpatrullen har bedömt läge, service, gemensamma anläggningar, handikappanpassning, skötsel, lekplats, campingtomt, säkerhet, miljö och helhetsintryck – och Bollnäs får 40 plus av 50 möjliga.

Campingens arrendator Gert Askefjord är glad över reklamen i riksmedia:

- Det här betyder jättemycket. Fem som ringde och bokade i går hänvisade till artikeln.

Bland de 15 utvalda campingarna finns ytterligare två i Hälsingland – Hennans camping i Ramsjö på plats 11 och Skärså naturcamping i Söderhamn på plats 15.