Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bollnäs femma i campingtest

Campingen på Långnäs i Bollnäs hamnar på femte plats i en test med 15 campingfavoriter från olika delar av landet i Aftonbladets nya husvagns- och campingbilaga.

I april i år fick Bollnäs Camping på Långnäs toppbetyg och branschtidningen Husvagn & campings hederspris efter ett oanmält besök av en testpatrull förra sommaren.

Nu uppmärksammas campingen också i Aftonbladets nya bilaga, som ges ut i samarbete med Husvagn & camping inför sommaren. Campingplatsen på Långnäs udde i Bollnäs kommer på femte plats bland "15 fantastiska campingar du inte bör missa". Testpatrullen har bedömt läge, service, gemensamma anläggningar, handikappanpassning, skötsel, lekplats, campingtomt, säkerhet, miljö och helhetsintryck – och Bollnäs får 40 plus av 50 möjliga.

Campingens arrendator Gert Askefjord är glad över reklamen i riksmedia:

- Det här betyder jättemycket. Fem som ringde och bokade i går hänvisade till artikeln.

Bland de 15 utvalda campingarna finns ytterligare två i Hälsingland – Hennans camping i Ramsjö på plats 11 och Skärså naturcamping i Söderhamn på plats 15.