Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bollnäs borde vara stolt över Nytorp

Att lägga ner Nytorp kommer Bollnäs kommun starkt ångra om några år när de blir tvungna att betala för att skicka i väg studerande till andra kommuner.

Annons

Bollnäs bostäder kommer bli tvungen att riva många lägenheter. Och glöm inte ryktet som kommer gå om hur Bollnäs kommun inte är värd att söka varken för utbildning eller jobb, eftersom de lägger ner om de går med "underskott" i stället för att kämpa och kanske göra saken bättre!

Bollnäs är ju inte direkt den staden man stannar i efter studenten och verkligen inte staden man flyttar till om man vill ha jobb! Vill ni politiker ha det så? Lokalproducerad mat kommer minska drastiskt. En mycket bra utbildning kommer gå i kras, en utbildning som ger alla elever jobb!!

Hur många utbildningar i Bollnäs kommun kan ge sina studenter den möjligheten? Att sluta skolan och veta att detta bara är början på något bra, att vi kanske kommer vara mycket betydelsefulla människor i våra jobb inom den gröna näringen. Om bara Bollnäs politiker visste vilket otroligt bra rykte Nytorpseleverna har över hela Sverige. Många skriker efter oss elever eftersom de tycker vi är engagerade, ansvarsfulla och har en bra grundutbildning. Borde inte Bollnäs kommun vara stolt över detta och satsa i stället, så kanske Bollnäs kan få komma med på kartan också! Tänk om, för era ungdomars skull!

S

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel