Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bollnäs är fantastiskt

Regeringen uppmanar alla kommuner att vara återhållsamma med investeringar, i dessa kristider. Då köper Bollnäs kommun en tomt för 15 miljoner!

Regeringen uppmanar alla kommuner att vara återhållsamma med investeringar, i dessa kristider. Socialbidragen ökar, det är kris inom vård skola omsorg, där kommer permitteringar, underskott i flera nämnder.

Då köper Bollnäs kommun en tomt för 15 miljoner! Vad en sanering kommer att kosta vet de inte.

Det är verkligen riktiga entreprenörer vi har. Först Brotorget som i stort sett skänks bort. Intäkterna för torget gick till att lösa ut Brostugan, och nu detta.

Olle Nilsson-Sträng säger att det omsätts 1,6 miljarder kronor. Omsättningen har inget med vinsten att göra. Eller är det så att 15 miljoner kronor inte spelar någon roll? Är det småpengar?

Många tycker att det är helt rätt att göra denna investering. Men det går inte att investera när det inte finns pengar finns. Eller har Olle Nilsson-Sträng och Ewy Degerman en pengasäck för oförutsedda utgifter?

Hur skulle vårt näringsliv se ut om näringsidkare skulle göra samma typer av affärer som kommunen gör?

Det går inte era pengar utan kommuninvånarnas hårt ihopslitna skattekronor ni handlar för.

Förortsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel