Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bolibompaprofil till Bollnäs

Fredag den 30 september inleder Nassim Al Fakir träningskonventet Bollnäs Ess med sin barnshow. Konventet fortsätter sedan med flera träningspass under fredagskvällen och ett fullspäckat aktivitetsschema under lördagen.

Nassim Al Fakir har gjort sig känd som programledare för barn- och ungdomsprogram som Bolibompa i SVT. Han har bland annat varit programledare för såväl Vi i femman som Lilla melodifestivalen och inför julen 2008 satt han i julstugan och öppnade luckor efter julkalendern.

Han är också musiker och spelar både trummor och sjunger. I april släppte han sitt debutalbum "Ute och cyklar" som beskrivs som ett familjealbum. I sommar har han turnerat runt om i Sverige med en barnshow och med den inleder han även träningskonventet Bollnäs Ess.

Det är tredje året i rad som Bollnäs kommun och Nordic Gym arrangerar Bollnäs Ess. Träningskonventet är ett led i kommunens vision om att få fler aktiva och därigenom främja folkhälsan.

Bollnäs Ess erbjuder ett brett och stort utbud av klasser, workshops, intervjuer och föredrag där besökarna kan sätta ihop sina egna dagar i träningssalarna, löparspåren, bassängen eller utomhus.

Mellan de många passen finns också tid till avkoppling och återhämtning med nyttiga luncher, intressanta föredrag eller underhållning.