Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Boka lägenheten på nätet – snart också i Edsbyn

Att boka sin hyreslägenhet på nätet har varit en självklarhet länge i många kommuner. Men inte i Edsbyn – förrän nu. Vid årsskiftet lanserar Aefab sin nya hemsida.

– Vår nuvarande är en katastrof, om jag får uttrycka mig så, konstaterar vd Mikael Reijer.

Mikael Reijer har fått i uppdrag att se till att det kommunala bostadsbolaget får en ny hemsida, som ska bli betydligt mer modern än den nuvarande.

– Vi måste börja konkurrera med de privata bostadsbolagen och göra det attraktivt för folk att flytta hit. Då är internet ett viktigt verktyg, säger Reijer.

På den nya hemsidan ska blivande hyresgäster kunna se vad som finns att välja mellan och också boka en lägenhet direkt på nätet.

– Man ska också kunna teckna avtal med hjälp av Bank-id, göra felanmälningar och få information om oss, till exempel se våra årsredovisningar. I stället för att behöva ringa ska man hitta det mesta här.

Tanken är att den nya, modernare hemsidan ska stå klar till årsskiftet.